De kamers

Kies datums:

Kamer U, tweede verdieping.
Een kleine maar comfortabele kamer met stapelbed, kledingkast, leunstoel, tv en vaste wastafel. De aanpalende douche en apart toilet deelt u met twee andere kamers. Op de ruime overloop bevindt zich een grote leestafel met vier stoelen.

Kamer V, tweede verdieping.
Een fraaie kamer met tweepersoons Aupingbed, kledingrek, tv en vaste wastafel.
De douche en apart toilet deelt u met twee andere kamers. Op de ruime overloop bevindt zich een grote leestafel met vier stoelen.

Kamer W, tweede verdieping.
Een zeer ruime, comfortabele kamer met twee eenpersoonsbedden, Chinese kast, tv en vaste wastafel. (eventueel ook geschikt voor drie personen). De douche en apart toilet deelt u met twee andere kamers. Op de ruime overloop bevindt zich een grote leestafel met vier stoelen.

Kamer X, eerste verdieping
Een zeer ruime, comfortabele kamer met tweepersoons bed, Chinese kast, tv, leunstoel, tafel met stoel (eventueel ook geschikt voor drie personen). De eigen badkamer met ligbad en toilet is via de gang te bereiken.

Kamer Y, eerste verdieping
Een zeer ruime, comfortabele kamer met tweepersoons bed, kast, tv, leunstoel, tafel met twee stoelen (eventueel ook geschikt voor drie personen).
Deze kamer heeft een mooie eigen douche en toilet.

Kamer Z, begane grond
Een fraaie kamer met twee eenpersoonsbedden, kast, tv, tafel met stoel. Het toilet bevindt zich op de gang tegenover de kamer. De douche bevindt zich op de tweede verdieping en wordt gedeeld met twee andere kamers.

Het appartement
Inn den Acht beschikt bovendien over een zeer ruim, smaakvol ingericht appartement, dat uit twee verdiepingen bestaat. De ruime woonkamer/keuken op de tweede verdieping is voorzien van een eettafel met vier stoelen, een moderne driezitsbank, die ook als tweepersoons slaapbank kan dienen, leunstoel en tv. De keuken is uitgerust met inductiekookplaat, koelkast, combimagnetron, diepvries, koffiezetmachine en waterkoker. De grote slaapkamer heeft een zeer ruim tweepersoons Aupingbed van 180 bij 210 centimeter, klerenkast, commode, tv en kleine schrijftafel met stoel. Een kleine slaapkamer bevindt zich een verdieping lager. Deze heeft een eenpersoons Aupingbed, een kleine schrijftafel met stoel en een klerenkast. De fraaie ruime badkamer heeft een toilet en ligbad/douche.

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail