Over Inn D'n Acht

Inn D'n Acht

Zowel voor de zakelijke als de particuliere gast is B&B in d’n Acht de perfecte plek om te verblijven. Dichtbij alle uitvalswegen van Venlo, 5 minuten wandelen naar de beste restaurants van Venlo. Het Pieterpad ligt slechts op 25 meter afstand en ook voor fietsers is B&B Inn D'n Acht perfect gelegen.

Gemoedelijkheid

In B&B Inn D'n Acht heerst een gezellige en huiselijke sfeer, waar gasten zich direct thuis voelen en kunnen ontspannen.

Gastvrijheid

Wij staan altijd klaar met een warm welkom en persoonlijke aandacht, om ervoor te zorgen dat uw verblijf bij ons onvergetelijk wordt.

Hygiëne

Wij hechten grote waarde aan een schone en verzorgde omgeving, zodat u kunt genieten van een comfortabel en hygiënisch verblijf bij ons.

Venlo, Limburg

Susanne

DSC00062
DSC00043

Ik ben Susanne, en met ontzettend veel plezier en enthousiasme run ik deze gezellige plek sinds oktober 2020. Als een echt 'Venlose maedje' ken ik de stad en de wijde omgeving als mijn broekzak en weet ik precies waar de leukste en beste plekken te vinden zijn.

Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijk verblijf heeft. Mijn hart ligt bij deze B&B, en ik steek dan ook veel liefde en aandacht in elke kamer, zodat u zich meteen thuis voelt.

Bekijk ook eens wat er allemaal te doen is in Venlo. Ik geef u graag tips:

Mag ik u verwelkomen?

Ontdek de charme van B&B Inn d'n Acht en boek nu uw verblijf! Geniet van gastvrijheid, comfort en gezelligheid aan de rand van de historische binnenstad van Venlo. 

Wilt u graag meer informatie? Laat dan uw gegevens achter, dan neem ik contact met u op!

DSC00262
DSC00027
DSC09982 min
DSC00311
DSC09944 2 min
Buiten licht