Parkeren in Venlo nabij B&B

Onze B&B is gesitueerd nabij verschillende parkeergelegenheden

De dichtsbijzijnde parkeergelegenheden bij Inn D'n Acht zijn de parkeergarage Blok van Gendt en Q-Park Nolensplein. Het maximale dagtarief is voor beide parkeergarages €14,60.  

U kunt ook betaald parkeren in de straten van het centrum. Maandag t/m zaterdag geldt dit van 08.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van donderdag (koopavond), dan betaalt u namelijk tot 21.00 uur. Op zondag betaalt u voor parkeren van 12.00 tot 18.00 uur. Bekijk hier een handig kaartje van de parkeerzones in het centrum van Venlo.

Voor mensen met een beperking gelden andere regels voor parkeren. Met een gehandicaptenparkeerkaart kunt u gratis parkeren in de gebieden 'betaald parkeren' en binnen de blauwe zone. Op sommige plekken mag maar voor een bepaalde tijd geparkeerd worden, dit staat duidelijk aangegeven bij de parkeerplaatsen. In dat geval dient u een parkeerschijf te gebruiken.

Meer informatie over parkeren in Venlo kunt u vinden op: https://www.venloverwelkomt.nl/plan-je-bezoek-aan-venlo/parkeren-in-venlo/

Mag ik u verwelkomen?

Ontdek de charme van B&B Inn d'n Acht en boek nu uw verblijf! Geniet van gastvrijheid, comfort en gezelligheid aan de rand van de historische binnenstad van Venlo. 

Wilt u graag meer informatie? Laat dan uw gegevens achter, dan neem ik contact met u op!